Νέα συνεργασία του παιδικού σταθμού - νηπιαγωγείου Παιδικόραμα με το Ινστιτούτο Ophthalmica
 
 • τα νέα μας
 • Η νέα μας συνεργασία με το Ινστιτούτο Ophthalmica

Νέα συνεργασία του παιδικού σταθμού - νηπιαγωγείου Παιδικόραμα με το Ινστιτούτο Ophthalmica

Η νέα μας συνεργασία με το Ινστιτούτο Ophthalmica

 • Ανακοινώνεται η νέα συνεργασία μας με την «Ophthalmica», ιδιωτικό ιατρείο, όπου παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες ειδικότητας Οφθαλμολογίας.

  To Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη οφθαλμολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας (ΜΗΝ) στη Βόρεια Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας με εύκολη πρόσβαση, υπερσύγχρονες υποδομές και τεχνολογία αιχμής, προσφέρεται υψηλής ποιότητας οφθαλμολογική φροντίδα σε προληπτικό, κλινικό, διαγνωστικό και χειρουργικό επίπεδο, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά ολόκληρο το φάσμα των οφθαλμολογικών παθήσεων σε ασθενείς κάθε ηλικίας.

  Λειτουργεί όμως και εξειδικευμένο τμήμα Ophthalmica για το παιδί, για πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία κάθε οφθαλμικής πάθησης της βρεφικής και παιδικής ηλικίας. Θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα παιδοφθαλμολογικά τμήματα στην Ευρώπη. Στο Οphthalmica για το παιδί η εξέταση μοιάζει με παιχνίδι και αφήνει στο παιδί μια γλυκιά ανάμνηση.

  Στο πλαίσιο της ιατρικής προληπτικής παρακολούθησης των εγγεγραμμένων παιδιών του σχολείου μας, εντάσσεται και η εκκίνηση της συνεργασίας μας με την «Ophthalmica», σε μία προσπάθεια αφύπνισης σχετικά με την ανάγκη οφθαλμολογικής παρακολούθησης των παιδιών από μικρή ηλικία για την πρόληψη οφθαλμολογικών παθήσεων και την έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

  Η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του τμήματος Παιδοοφθαλμολογίας του Ινστιτούτου Ophthalmica, παρέχει μαζικό προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο για τους μαθητές στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, με χρήση προηγμένου φορητού εξοπλισμού και ειδικών οφθαλμολογικών οργάνων.

  Επιπλέον, για όλα τα παιδιά του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου και για τους γονείς τους, έχει σχεδιαστεί το ειδικό προνομιακό πακέτο (Ophthalmica – Paidikorama Family Pack) πλήρους οφθαλμολογικού ελέγχου στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica.

  Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και η φροντίδα της όρασής τους αποτελεί την βασική μας προτεραιότητα σε μια οπτικά πολύ απαιτητική ζωή. Η πρόληψη είναι δύναμη.