Είπαν για εμάς | ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ
 
  • είπαν για εμάς

Testimonials

- Ρένια Τσαλπάρογλου -

Το να γυρίζουν τα παιδιά μου με χαμόγελο, ενθουσιασμό και "γεμάτα" καινούριες εμπειρίες και εικόνες στο σπίτι ήταν για μένα το μεγάλο ζητούμενο αναζητώντας το πρώτο τους σχολείο. Μετά από 6 χρόνια και 3 παιδιά που πέρασαν τα πρώτα τους σχολικά χρόνια στο Παιδικόραμα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τους πρόσφερε αυτό που πραγματικά έψαχνα.
Πέρα από το όμορφο καταπράσινο περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις του, αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή ήταν η ζεστασιά και ο ενθουσιασμός όλων των ανθρώπων που δουλεύουν σε αυτό και η αγάπη που δείχνουν σε όλα τα παιδιά. περισσότερα

- Οικογένεια Β. Ιωακειμίδη. -

Αν μπορούσα να περιγράψω με τρεις μόνο λέξεις το σχολείο που θα μείνει για πάντα στην καρδιά του παιδιού μας αλλά και της δικής μας, αυτές θα ήταν: ΑΓΑΠΗ- ΦΡΟΝΤΙΔΑ- ΕΥΤΥΧΙΑ.
Το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ είναι πραγματικά το πιο όμορφο ξεκίνημα για το πρώτο "ξεπόρτισμα" των μικρών μας πολύτιμων παιδιών... Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας κύριε Σταύρο και κυρία Ειρήνη και μαζί με σας και όλες τις δασκάλες μας, αλλά και την κυρία Γιώτα για την ατέλειωτη υπομονή της στο τηλέφωνο. Να είστε πάντα καλά, και να χαρίζετε όλο και περισσότερα χαμόγελα στα παιδάκια που μεγαλώνετε...
περισσότερα

- Γεωργία Προεστοπούλου -

Το Παιδικόραμα είναι σχολείο αγάπης. Προσφέρει καθημερινά στα παιδιά μέσα από βιωματικές δραστηριότητες ευκαιρίες να αναπτύξουν τη δική τους μοναδική προσωπικότητα και το αίσθημα του σεβασμού προς τους άλλους.
Οι δασκάλες μυούν τα παιδιά στην ελληνική παράδοση κι έτσι τους δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους, ενώ παράλληλα γνωρίζουν και την ιστορία της δικής τους οικογένειας. Οι δασκάλες ενθαρρύνουν τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους και τα προκαλούν να ξεπεράσουν τα όριά τους.
Είναι ένα σχολείο το οποίο εμπιστεύομαι πλήρως. Χαίρομαι που τα παιδιά μου επιστρέφουν στο σπίτι κάθε μέρα με χαμόγελο και εξιστορούν με λεπτομέρειες τις εκπληκτικές εμπειρίες που βιώνουν καθημερινά. Όλο το προσωπικό του σχολείου αντιμετωπίζει τα παιδιά με πολλή αγάπη, γι' αυτό και αυτά νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον θαλπωρής και ασφάλειας. περισσότερα

- Σοφία Παπαγιάννη -

Όταν επέλεξα το πρώτο σχολείο για τα δίδυμα παιδιά μου σε ηλικία 3 ετών, τα κριτήρια μου ήταν: η επαφή τους με την φύση, η υγιεινή των χώρων, οι εκπαιδευτικές αρχές και οι χαμογελαστές δασκάλες.
Στο Παιδικόραμα λοιπόν, ως αρχιτέκτονας, είδα πραγματικά ένα σχολείο κατάλληλα σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας και ως μαμά είδα ένα τρυφερό και ευέλικτο περιβάλλον που εφαρμόζει ένα καλά οργανωμένο συνειδητό πρόγραμμα, αγκαλιάζοντας τον αυθορμητισμό και την διαφορετικότητα του κάθε παιδιού . Η ενσυναίσθηση, η ενθάρρυνση και η επιβράβευση είναι βασικές αρχές των παιδαγωγών του σχολείου μας.
Εμπιστεύτηκα την ομάδα του Παιδικοράματος και χαίρομαι πολύ που μετά από 3 χρόνια μέσα σε αυτήν την ομάδα τα παιδιά έχουν χτίσει την αυτοεκτίμηση τους, την αυτοπεποίθηση τους και τις δεξιότητες τους, μέσα από το παιχνίδι, τις τέχνες, τα βιβλία και τις παιδαγωγούς. Όσο για εμένα με βοήθησαν να γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ελπίζω και ως μαμά. περισσότερα

- Μαρίζα Δημητρούλη -

Το Παιδικόραμα το εμπιστευόμαστε τα τελευταία 4 χρόνια και δε θέλουμε να το αποχωριστούμε!! Είναι ο καλύτερος παιδικός σταθμός της πόλης με ένα άριστο εκπαιδευμένο προσωπικό, με μελετημένες, ασφαλείς και χαρούμενες εγκαταστάσεις για το παιδί.
Το παιδί με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών εξελίσσει τον χαρακτήρα του, μεγαλώνει, μαθαίνει και είναι έτοιμο να περάσει στο επόμενο στάδιο του δημοτικού. Όλα αυτά βέβαια οφείλονται στην άρτια οργανωμένη, φιλική και ευγενική διεύθυνση του σχολείου.
Είναι πολύ σημαντικό η ασφάλεια που αισθάνεται ο γονέας όταν αφήνει καθημερινώς το παιδί του στο Παιδικόραμα και είναι σίγουρος ότι το προσωπικό είναι διαθέσιμο και ικανό να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να προκύψει στη διάρκεια της ημέρας.
Πραγματικά είναι ο παιδικός σταθμός, όπου το κάθε παιδί αξίζει να περάσει τα πρώτα του χρόνια πριν ξεκινήσει την πρωτοβάθμια εκπαίδευση του. περισσότερα

- Τσάπα Αθήνα, Καρδιολόγος -

Με την εμπειρία δυο παιδιών στο Παιδικόραμα μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Τόσο οι πανέμορφες εγκαταστάσεις όσο και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό εξασφαλίζουν εξαιρετικές συνθήκες για την εκπαίδευση των μικρών παιδιών. περισσότερα

- Ερη Μαυρομουστάκη -

Τα χρόνια που φοίτησαν τα παιδιά μας στο ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ ήταν χρόνια δημιουργικά, αρμονικά, πολύχρωμα και γεμάτα εμπειρίες (γράμματα, τέχνες, πολιτισμός). Το σχολείο έγινε το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας, όπου έμπειροι και καταρτισμένοι νηπιαγωγοί φρόντιζαν καθημερινά για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη τους πάντα με ευαισθησία, αγάπη και σεβασμό στην προσωπικότητά τους.
Δεν ήταν τυχαίο που γυρνούσαν τα παιδιά στο σπίτι χαρούμενα, όλο ζωντάνια , ενθουσιασμένα για όλα εκείνα που είχαν ανακαλύψει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και του παιχνιδιού. Ως γονείς λοιπόν νιώθαμε σιγουριά κι ασφάλεια ότι τα παιδιά μας τα είχαμε εμπιστευτεί σε καλά και υπεύθυνα χέρια.
Αυτό που επίσης δεν θα ξεχάσουμε είναι το ήθος κι η ανθρωπιά που χαρακτήριζε το ανθρώπινο δυναμικό του σχολείου στο σύνολό του. Τέλος το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ αποτέλεσε εγγύηση για την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στο Δημοτικό. περισσότερα

- Δημήτρης Αλεξανδρής -

Καταλήξαμε στο ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ ύστερα από αρκετή έρευνα αλλά και σχόλια που ακούσαμε από φίλους γονείς.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή νοιώσαμε ευπρόσδεκτοι και οι υπεύθυνοι ήταν ιδιαιτέρως πρόθυμοι ώστε να μας λύσουν όποια απορία.
Μιας και θα ήταν η πρώτη φορά που θα στέλναμε το παιδί μας σε παιδικό σταθμό, θέλαμε πραγματικά το καλύτερο, πράγμα το οποίο μπαίνοντας στον χώρο το διαπιστώνεις εύκολα. Οι χώροι είναι πάντα καθαροί, διακοσμημένοι με χαρούμενα χρώματα και το περιβάλλον πολύ φιλικό προς τα παιδιά.
Η κόρη μας είναι κατά ενθουσιασμένη και οι παιδαγωγοί θεωρώ ότι δημιουργούν ιδιαίτερες σχέσεις με τα παιδιά. Δεν είναι απλά εκεί για να περάσουν την ώρα τους αλλά πραγματικά ασχολούνται σε βάθος με το παιδί, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες στους γονείς για την εξέλιξη και πρόοδο του.
Επίσης είναι πολλές οι δημιουργικές απασχολήσεις εντός και εκτός σχολείου, σε πολλές από τις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν και οι γονείς, πολύ βασικό κατά τη γνώμη μου. Οι γιορτές που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και πολύ προσεγμένες.
Όσον αφορά τον εξωτερικό χώρο, είναι πολύ όμορφος αλλά και αρκετά μεγάλος, ώστε τα παιδιά να μπορούν να τρέξουν και να παίξουν σε ένα άνετο και καθαρό περιβάλλον. Τελειώνοντας θα σταθώ και στον λαχανόκηπο, αλλά και στα ζωάκια που βρίσκονται στο πίσω μέρος της αυλής. Τα παιδιά έρχονται σε άμεση επαφή με τη φύση, πράγμα ιδιαιτέρως σημαντικό αν ζεις στην πόλη.
Χαιρόμαστε πραγματικά για την επιλογή που κάναμε, μακάρι να πήγαινα και εγώ σαν νήπιο σε ένα τέτοιο νηπιαγωγείο.
Μπράβο στους υπεύθυνους που μπορούν και προάγουν τέτοιου είδους εκπαίδευση, πραγματικά θεωρώ ότι το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ κατά την ταπεινή μου άποψη είναι παράδειγμα προς μίμηση. περισσότερα

- Μαρία Χριστίνα Τομπρή -

Δεν περίμενα ποτέ να νιώσω τόση εμπιστοσύνη για το σχολείο του παιδιού μου! Οι άνθρωποι, τα χαμόγελα, η υποστήριξη και η ασφάλεια που σου προσφέρει το Παιδικόραμα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν μια μεγάλη οικογένεια! περισσότερα